torsdag den 25. februar 2010

Kreativ reol med styr på sagerne...

Min veninde Berit er super kreativ. Hun laver de smukkeste malerier og har i den grad nogle idéer, der er vilde, samtidig med at hun kan lide orden (I like!!)

Når der skal krea-eres hjemme hos hende ved hun præcis hvor tingene er. Det hele er nemt og tilgængeligt. Hun har en åben reol fra Ikea og et stort lækkert skrivebord lige ved siden af, så alt er nemt at få fat i.

Er du selv kreativ og vil gerne bruge mere tid på det? Så gør som min veninde og stil det frem - gør det tilgængeligt og sørg for at du har tingene i det rum, hvor du bruger dem. Så bliver du også nemmere mindet om det, i forhold til hvis det var pakket ned i en kasse under sengen. Noget af det, jeg især kan lide, er at hun har nok af alt. Se, hvor mange lærreder der er! Hun sidder aldrig i et kreativt øjeblik og løber tør for lærreder. Det eneste man så bare lige skal passe på med er at man ikke skal have "for meget" heller. Hvis man bliver ved med fx at købe ny maling, så ligger det gamle og udtørrer.
Så find ud af hvad du har og arranger det så det er nemt at komme til.

Jeg var hjemme hos hende her den anden dag og tog lige et par snap-shots!

 

 

 
Se lige den sirlige orden!! ;o) Så lækkert og indbydende det ser ud...

Fede gamle glas kan findes på loppemarkeder eller på nettet fx her. Find plastkasser her.

Vi skal begge på malekursus i næste weekend. Det bliver også godt at få gang i penslerne igen efter laaang tids stilstand. Sidst vi holdt udstilling var i efteråret i Helligånds kirken på Strøget. Det var sammen med 2020 Visions. Jeg håber at kunne holde en lille udstilling igen i løbet af i år. Nu må vi se hvad det bliver til - Jeg er jo blevet afhængig af at blogge... ;o)

3 kommentarer:

 1. Wauv!!! I like! Det er bestemt et fremtidssyn af mit kommende krea hjørne!

  SvarSlet
 2. Meget imponerende og lækkert! Tror jeg kan finde en skuffe eller to der har brug for organisering, så i aften står den på personlig indretning og oprydning á la Lotte Lova og Dorthe Mey :-)Se min blog for billeder i aften...

  SvarSlet
 3. ja det er fedt ikke? :o)

  Fedt med oprydning Julie - glæder mig til at se billeder!

  SvarSlet