tirsdag den 9. marts 2010

Har du brug for hjælp med din oprydning?

- Har du hele dit liv været uorganiseret? Du har prøvet igen og igen at være "som de andre", men har nu indset at du falder uden for ordensmenneske-kategorien? 

- Har du engang været organiseret, men er det ikke længere pga. børn, karriere, flytning osv.?

- Føler du dit hjem er som det skal være, men at du lige mangler den der smarte løsning til opbevaring af dine krea-ting, dine børns tøj eller dit hjemmekontors mange papirer?

Tillykke - Du har fundet det helt rigtige sted!

Du kan starte med at læse min blog med spændende tips og tricks. Oprydning er en meget personlig ting og de fleste mennesker har ikke lyst til at vise deres rod frem for andre. Du kender vel tricket med at smide rodet ind i et andet rum, når du får gæster. Så læs med her på bloggen og få gode idéer til oprydningstips, du let kan implementeret hjemme hos dig selv. Et af mine yndlingstips kan du få lige her.

Er du dog træt af at det aldrig rigtig bliver til noget, så kan du nu få eksperthjælpen helt hjem i din egen stue. 

Ikke nok med at vi vil få ryddet op, når jeg kommer forbi, du vil også få nye oprydnings- og opbevaringssystemer, der er skræddersyet netop til dig. Du vil få et overblik, der gør at du lettere kan manøvrere igennem hverdagen uden at skulle bruge timer på at lede efter dine ting. Du vil kunne nyde dit hjem og slappe helt af det sted, du har allermest brug for det. Jeg hjælper med både store og små oprydninger, altid med godt humør og tid til dig, dine tanker og dine følelser omkring oprydning.

Er du interesseret?
Så ring til mig på 22 365 265 
eller send en mail til info@dorthesroderier.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar