onsdag den 14. april 2010

Akryl Opbevaring - Yes eller no go?

Jeg elsker akryl opbevaring - jeg synes det udstråler virkelig minimalisme og gennemført orden.
Man er ligesom nødt til også at have orden indeni sine æsker, når man kan se igennem dem.

Har man sagt akryl opbevaring, så må man også sige Muji. Her er alt hvad øjet begærer inden for klar akrylopbevaring... Desværre er der ingen Muji butikker i Danmark, men er et absolut must, når man er udenlands. "Desværre" har de en webshop.... ;o)
Design Delicatessen sælger også lækker akryl opbevaring. Her er blandt andet et par flotte bakker, man kunne bruge til indbakke til sine regninger

Men selvom jeg godt kan lide akrylopbevaring,
så er jeg altid lidt bange for at det kommer til at virke koldt og "icy".

Hvad synes du? Elsker du minimalismen eller synes du det er for koldt og upersonligt?

7 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER alle former for opbevaring i akryl. Især Muji...

  Minimalistik og koldt? Måske lidt, men jeg er ligeglad, for det er så hanrende effektivt fordi man kan se igennem og hurtigt får overblik over kasserne/skufferne/eller-hvad-det-nu-er.
  Jeg bruger sel akryl æsker, også i forskellige farver, til alt lige fra ledningenr og elektronik til makeup og kerner/frø/nødder i køkkenskabet.

  SvarSlet
 2. Jeg elsker det funktionelle ved at kunne SE ind i opbevaringen så jeg elsker Muji - Åhlens i Malmø har også et fint lille udvalg i opbevaring.

  SvarSlet
 3. Jeg er faktisk ikke så glad for det, men det er nok mest fordi jeg egentlig stadig synes at det ser rodet ud. I hvert fald når jeg har brugt det, på billederne her er det jo ganske fint :-) Jeg pakker typisk ting væk fordi jeg ikke kan holde ud at se på papirbunker og farver, og hvis det så er i gennemsigtig opbevaring, så er jeg jo lige vidt... Men i køkkenet kan jeg godt se det smarte ved det!

  SvarSlet
 4. Helt klart 'go'. Jeg synes det er fantastisk smukt i alt sin enkelthed. Har selv holder til tandbørste og sæbe på badeværelset og det ser skønt ud.

  SvarSlet
 5. YES! Og som allerede nævnt af Gitte, så er Åhlens i Malmø Muji-stedet inden for rækkevidde. Og når man nu alligevel er i Malmø, så er et besøg i Granit bestemt godt for en opbevaringsdimsefanatiker. (Og deres yogabukser er vidunderlige! Og tegnestifter. Og opslagstavle.)

  kh
  Puk

  SvarSlet
 6. Dejligt med svenskt tip - det er jo lidt lettere at smutte over sundet... :o)

  Men overvejende PRO-akryl kan jeg forstå. Det havde jeg nu også regnet med! ;o) Det er jo fint!

  SvarSlet
 7. Jeg synes, det vil se rodet ud, har dog en klenex beholder, jeg synes var fed

  SvarSlet