torsdag den 6. maj 2010

En ny måde at genbruge på...

Blev lige inspireret af Luksus Fælden på TV3, hvor de arrangerede en tøjbytte fest for deltagerens veninder.

Hvorfor holde en Tøjbytte-fest?

* Hvis du har klædeskabet fyldt med tøj, som du aldrig bruger, men som er i god stand?

* Hvis du har tøj i kommoden, som du ikke længere kan passe? (og som du aldrig kommer i igen!)

* Hvis det er for lang tid siden, du sidst har set dine veninder?

* Har du ikke råd til at købe nyt tøj?

Det er alle tiders måde at komme af med noget gammelt, samtidig med at man får noget "nyt" tøj med hjem.

6 nemme steps til at holde en Tøjbytte-fest:

1) Inviter dine veninder: Sørg for at der kommer nogen i alle størrelser, så der ikke bare står en enkelt small iblandt 10 XL piger. Vær også specifik omking hvor meget de skal tage med.

2) Gå nu dit eget klædeskab igennem: Vær kritisk - hvor lang tid er det egentlig siden du havde din lange sorte nederdel med pink pelskant på? Sørg for at det er tøj der er i god stand - ikke noget med huller og fnuller og så skal det selvfølgelig også være vasket.

3) På selve dagen: når dine veninder kommer, så er det en god idé at have et par tøjstativer tøjet kan hænge på. Så er det lettere at se på og bliver ikke krøllet af at ligge. Man kan tit købe sådanne i fx. Føtex for et par hundrede kroner. Ellers find et par ekstra borde frem tøjet kan ligge på. Tag også gerne accessories med. Så er det selvfølgelig altid et hit med champagne og cupcakes.

4) Byt, byt, byt: Skiftes nu til at vise jeres tøj frem. Det er ikke den store catwalk jeg her snakker om, men en hurtig præsentation og "byd" så på tøjet, hvis du gerne vil prøve det på. Når man har været det hele igennem, så er der prøve tid. Hvis man ikke er til præsentation, så udstyr hver enkelt med en pose/kasse. Så kan man vimse rundt i stuen og "handle ind". Aftal så herefter om der skal byttes eller købes. Husk at have et stort spejl fremme, så man kan se herlighederne på et big screen!

5) Genbrug: Hvis der er tøj til overs som ingen vil have med hjem, så tag det med til genbrugen. Se her hvor din nærmeste Røde Kors tøjcontainer er.
6) Bonus: hæng lækkert "nyt" tøj ind i dit nysorterede klædeskab!

1 kommentar:

  1. Jeg har altid gerne ville med til sådan en fest, har også prøvet at arrangerer en, men det er ikke noget, der har interesse i min vennekreds, desværre. Men en rigtig god ide:-)

    SvarSlet