lørdag den 29. maj 2010

Loppemarked med fantastisk inspiration!

Jeg blogger eller normalt ikke i weekenden, men MÅ altså lige vise jer mine loppefund.... OG fortælle om dette fantastiske loppemarked.
Fundene:

En Alfi termokande i rigtig god stand
En køkkenvægt i den fineste blå farve
En masse fede bøger, bl.a. et atlas fra 1940
Et gammelt fotoalbum fra Jacksonville, Florida
En toilettaske/beautybox
Et Hjemmet blad fra 1949
Et Vogue mønster på en sød kjole
En Rollup (som damerne dernede kaldte den - jeg ville nu sige det er en hofteholder)
Lidt blandede blonder
Et lyserød og hvid stribet silketørklæde

Pris: ca 350 kr!

Som I måske opdagede den anden dag, så er jeg vild med gamle kufferter og toilettasker, og denne til kun 25 kr er bare super fin.


Jeg elsker bare dette gamle fotoalbum - det indeholder billeder fra en sømands liv.
Det får I lige et par billeder af...


Nederst er der et billede af et Mærsk skib - bemærk også den søde hund øverst til højre - den var de glade for - den er der mange billeder af...

Så elsker jeg også at finde gamle blade fra 30'erne til 60'erne, som dette Hjemmet blad. Der er de sjoveste reklamer og artikler. Bl.a. kan man købe afmagringspomade til hvis man har en dobbelthage for meget... ;o) Eller bygge en camouflagepejs helt selv...!


Og så lige et ægte pladssparende tip direkte fra 1949 - Når det er sommer, er det ingen sag at få klatvasken tørret. Anderledes om vinteren, når lejlighedens køkken, badeværelse og entré må tages som tørreplads. Det er besværligt at trække snore og man har ikke meget lyst til at pille dem ned igen. Nu er imidlertid det rigtige tørrestativ kommet i handlen. Det ligner en aflang smal botaniserkasse, der hænges op på væggen. Snorene trækkes ud og fæstnes på modsatte væg. Når tøjet er tørt, svipper man snorene ind i kassen igen akkurat som på et rullegardin.

Fantastisk!

Loppemarkedet:

Desværre må jeg fortælle jer at mit dejlige loppemarked kun holdes 2 gange om året. En gang i foråret og en gang i efteråret. Jeg LOVER at give jer besked næste gang jeg ser det afholdes. Det er nemlig intet mindre end fantastisk. Der er gode priser, og så kan man rent faktisk finde rigtig fede ting - ikke bare skrammel, som på de fleste andre loppemarkeder.
Loppemarkedet ligger på Drejervej i Københavns Nordvest kvarter.

Nå det blev et grueligt langt indlæg - håber I klarer den... ;o)

GOD WEEKEND TIL ALLE I BLOGLAND!

5 kommentarer:

 1. Sikke en gevinst - og så til den pris det er jo fundet.
  Jeg er også bidt af en gal loppe, dog høre jeg til dem der køber ALT bare det er ( meget)billigt nok ! en vane jeg forsøger at komme af med...
  og iøvrigt og barsler med dit tip om at holde kældersalg - pris en øl. Et rigtigt godt tip..

  SvarSlet
 2. Jeg har også tit problemet med at have lyst til at købe ting bare fordi de er billige - uden jeg skal bruge dem - fordi så ville jeg jo lige kunne sælge dem videre.... Heldigvis bor vi småt, så jeg har lært at lade være! ;o)

  Og selv tak for tip - det kan godt betale sig, selvom man måske ikke lige får penge ud af det. Men så får man glade veninder og gode øl... he he! :o) Held og lykke med det!

  SvarSlet
 3. neeeeeej! Hvordan kunne jeg gå glip af det! æv æv æv

  SvarSlet
 4. Uhhh, blade fra 50-60 erne er det bedste! Fantastiske råd og reklamer.
  Der er også et SUPER loppemarked i Willemoesgade på lørdag kl. 10-16. Der er 50(+) stader og altid en fantastisk stemning.

  SvarSlet
 5. Aj øv bøv Camille.... Jeg LOVER at sige det i god tid næste gang! :o)

  Lyder fedt Judi - See you there!

  SvarSlet