onsdag den 9. juni 2010

Store Byttedag i Fælledparken

En sød veninde kom lige forbi og gjorde mig opmærksom på denne fantastiske event:

Store Byttedag i Fælledparken

Lørdag d. 12. juni afholdes der Store Byttedag i Fælledparken på hjørnet ned mod Trianglen fra klokken 10-16. Københavns Kommune har samarbejdet med Miljøstyrelsen om konceptet og bidrager med et byttetelt på pladsen. Her kan alle aflevere ting, de ikke længere har brug for og få noget nyt-brugt med hjem.
Store Byttedag skal sætte fokus på affaldsforebyggelse og genbrug, og udover kommunens byttetelt vil der være flere workshops om affald og genbrug, almindelige loppeboder og telte med information fra bl.a. Miljøpunkterne og Amagerforbrænding.

Hvorfor egentlig genbrug?

Det er vigtigt at sætte fokus på genbrug, for alle de produkter vi køber, belaster miljøet, da der er brugt ressourcer – både råstoffer, forarbejdede materialer og energi – til at fremstille dem. Og selv om vi i Danmark er gode til at indsamle og behandle affald, belaster det også miljøet. Det er derfor bedst for miljøet og for klimaet, hvis affaldet slet ikke opstår.


Super idé og godt initaitiv fra KK.

Jeg tror lige, jeg kan nå forbi inden, jeg skal ned på Vesterbro for 3. dag i træk til Start Festivalen.

1 kommentar:

  1. Sikke en fed idé; det skal jeg helt klart tjekke ud. Det kunne være genialt, hvis det kunne blive et fast indslag over sommeren.

    SvarSlet