tirsdag den 3. august 2010

Do's and don'ts på loppemarkedet

Jeg har lige igen været på loppemarked - se hvad jeg fandt her - og jeg fik lyst til at dele et par af mine tips.


Her er mine 7 do's and dont's på loppemarkeder

1) Prut om prisen
Ja, det føles mærkeligt, men gør det alligevel - det gør alle andre. Og hvis du prutter prisen 5 kr ned hver gang, så har du måske sparet en del, når dagen er omme. Nogle gange kan det faktisk betale sig bare at stå lidt, kigge på tingen efter sælgeren har sagt sin 'sidste pris' - bliv bare stående og sig ingenting... Tit siger de "åhh så skidt, så får du den til 40 kr" - helt uden at man gør noget.

{Image Source: DorthesRoderier.dk}


2) Gå ned af de små gange og kig i kasserne på jorden under bordene
Tit stiller sælgerne boderne op ad hinanden på denne måde (se foto) og det er tit her, man kan finde nogle rigtig gode ting - her er det nemlig ikke alle der går der ind. Kig også i kasserne under bordene - Rodekasserne med 5 krs skiltet. Her er det nemlig heller ikke alle der gider kigge - man skal jo bøje sig helt ned...

{Image Source: DorthesRoderier.dk}


{Image Source: DorthesRoderier.dk}

3) Gå langt uden om make up og parfumer
Make up og parfumer har en udløbsdato og den er helt sikkert overskredet på loppemarkeds make up

{Image Source: DorthesRoderier.dk}

4) Legetøj og børnetøj
Man kan faktisk spare mange penge ved at finde børnetøj og legetøj på loppemarkeder. Tingene er som regel ikke særlig slidte og kan købes for en billig penge af forældre, der er desperate efter at få ryddet huset for babyting. Her kan du også altid få rabat hvis du køber en masse.

{Image Source: DorthesRoderier.dk}


{Image Source: DorthesRoderier.dk}5) Gå efter kvalitet
Der sælges meget billigt plastik l*rt på loppemarkeder, så gå efter kvalitet og ældre varer, der måske stadig er noget værd, hvis du selv engang skal af med det. Se fx disse smukke sko (de blå og hvide) - man kan se de har været brugt, men de fremstår stadig smukke selvom de er gamle, hvor imod de lyseblå plastiksko ved siden af fremstod bulede og rynkede (og totalt umoderne) - Det klassiske look sejrer nok en gang (surt de var str. 37 - de ville ellers have klædt min skohylde)

{Image Source: DorthesRoderier.dk}

6) Hold dig for alt i verden fra ham her
Den professionelle antikforhandler. Han sælger alt til overpris - selv grimme tasker fra 80'erne, som han påstår er fra 40'erne. Du kan altid kende ham på dugene på bordene (helst nervøst velour), den sirlige orden og så selvfølgelig Madam Blå i lange baner. Sørg i det hele taget for at finde loppemarkeder, der er afholdes af private - det er som regel, der man kan gøre de bedste fund. Kig i din lokalavis.

{Image Source: DorthesRoderier.dk}

7) Husk en pose
Sælgerne har aldrig poser og hvis de har er det fryseposer eller store sortesække med huller i. 
Så find en lækker mulepose, du kan smide over skulderen, så du har begge hænder fri til at shoppe igennem. 

Billede fundet her

Har du selv andre gode loppemarkedstips - så er du meget velkommen til at dele dem herunder i en kommentar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar