torsdag den 21. oktober 2010

Inspiration - Geek Girl Meetup CPH

Denne dag vil der være inspiration med inspiration på!

Jeg skal nemlig til Geek Girl Meetup, der bliver afholdt for første gang i København. Ikke nok med at jeg skal derhen, så har jeg også sagt ja til at holde foredrag om oprydning.


Det bliver en lille forsmag på min "Ryd op i dit klædeskab" workshop og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og holde foredrag igen. Første gang var helt henne i januar, hvor jeg var så heldig at få støtte af andre foredragsholdere - nemlig Julia Lahme og Lotte Lova.

Denne gang vil jeg også få lidt støtte i form af Judi, der er stylist og blogger på Stiltjek.dk. Det er jo vældig nærliggende først at snakke om at rydde op i ens klædeskab, og derefter om hvad man så helst skal putte ind i klædeskabet. Så vil du vide lidt om, hvorfor det er en rigtig god idé at rydde op og hvad du egentlig kan få ud af det, så kom forbi vores foredrag d. 6. november.

Desværre er Geek Girl Meetup udsolgt - der har været overvældende stor interesse for det, så lad os håber det ikke er første gang det bliver afholdt!

Er du allerede tilmeldt Geek Girl, så hop ind på min Facebook side og tilmeld dig foredraget...  

RETTELSE!!!! Jeg håber selvfølgelig det ikke er SIDSTE gang Geek Girl Meetup bliver afholdt i Kbh... ;o) Tak Henriette!

1 kommentar:

  1. glæder mig til at høre foredraget og btw - tjek lige din linje "lad os håber det ikke er første gang det bliver afholdt"=) tror du mener sidste =) men cool, made me smile on a rainy sunday morning...

    SvarSlet