mandag den 4. oktober 2010

Loppemarked - B&W Loppemarked

Jeg snakkede for lidt tid siden om et loppemarked jeg var på, men nåede bare aldrig lige til at poste et lille indlæg om hvad jeg havde købt og sådan.

Men det kommer her:

Vi har længe kigget efter et spejl til vores gang - det vi havde før var et kedeligt firkantet man kunne hænge magneter på.

Nu har vi dog endelig fundet et fedt asymmetrisk spejl fra 50'erne i teak.


Mere Teak - ja, vi købte også en gammel teakhylde. Vi ikke har plads til et sengebord, men så passede den lille hylde perfekt ind.


Og ja - vi var i Teak Heaven ude hos B&W! Prøv bare at se her:


Lidt om B&W loppemarkedet. Det ligger på Refshaleøen i København og har åbent hver lørdag og søndag i lige uger frem til 19 december 2010. Der er åbent 10-16 og entréen er gratis.

Det er en kæmpe hal (billedet er bare et lille udsnit af det ene hjørne) og her er enormt rodet. Man skal have øjnene med sig og være tålmodig, for her er en del skrammel. Men her er også masser af godter og især teak freaks kan få en masse hjem herfra.

En lille sjov ting er at der tit ikke er nogen man kan spørge om priser, men så er der et lille skilt med et telefonnummer, som man kan ringe på. Nogle er ret dyre med deres varer og andre er vildt billige. Så være ikke bange for at spørge eller at prutte om prisen.

1 kommentar:

  1. Hvad skal man gøre for at se dine billeder? Jeg ser sorte firkanter, og det er så trist :)

    SvarSlet