tirsdag den 2. november 2010

På besøg hos min yndlings genbrug i NV

Jeg må hellere indrømme det - det er en hemmelighed, der er for god til at gå og gemme på selv. En af mine yndlingsgenbrugsbutikker ligger i Københavns NordVest kvarter - Frederikssundsvej  20B.


Jeg kan rigtig godt lide butikken, fordi tingene er forholdvis billige, de tit har nye varer og så har de en dekoratør, der ordner vinduet på en sjov måde. Den ene dag er der leopard tema i vinduet og dagen efter kan det være amerikansk tema med blå, hvid og rød. Det er rart, de gør noget ud af det.

De har også tit udsalg på tøjet - minus 50%. I like...

De har deluxe tøj, som selvfølgelig er lidt dyrere, men de er ikke altid lige klar over, hvilket der er delux og hvilket der ikke er. Jeg har i hvert fald købt en Thelin silkekjole til 60 kr dernede en gang... Men her er gode mærker som Baum & Pferdgarten, Diesel og Dolce & Gabbana.

Så ligger trøjerne i farveorden <3 <3 <3

Ud over tøj har de også masser af glasvarer, bøger, spil, knapper, tasker og køkkenting.

 Man kan altid få et lækkert tørklæde til 10 kr.

Sidst fandt jeg gamle strikkepinde - forrige gang var det vintage strømper i original indpakning fra 50'erne. Så dejligt med en genbrug, hvor man kan finde andet end nyere ting.

 Uhh islandske sweatre... Åhh de minder....!

Hvad er det gode ved din yndlingsgenbrug?

3 kommentarer:

 1. Jeg får en helt klar tanke - roadtrip til NV med masser af gysser og en stor taske ;)
  Tak for tippet!
  /Kathrine

  SvarSlet
 2. Den genbrugsbutik kom jeg også tit i, da jeg boede i NV. Og så er der en god en nede ved Nørrebro Station også. Kender du den? Her har jeg købt vintage Polly Pocket og bilkort fra 70'erne samt en fed designerlampe til en brøkdel af den pris, den var værd.
  Dejligt gensyn med Kirkens Korshær på Frederikssundsvej:)
  KH Puk

  SvarSlet
 3. FEDT Kathrine - der er masser af andre genbrugs'er i NV - der kommer helt sikkert flere indlæg om dem :o) Så stay tuned!

  Puk - det må være "Brugte møbler" butikken du snakker om - den er også god. Dog synes jeg de kan være lidt hampre i deres priser, hvis de VED de har fået fat på noget godt! Hvis de ikke ved det, så kan man gøre gode fund :o)

  SvarSlet