tirsdag den 15. marts 2011

Inspiration - En læsers kreaplads...

Jeg er inspireret af folks kreapladser i øjeblikket og blev helt glad da marolle skrev den anden dag og viste mig sin super fine kreaplads. Jeg har så spurgt pænt om jeg må have lov til at vise den frem og det måtte jeg heldigvis gerne... :o) Se med her...


Det er bare så inspirerende og det ligner bare et sted for kreativitet og leg. Dejligt med personlige billeder og en lille inspirationshylde eller to, som man jo kan skifte ud på alt efter humør. 


Som marolle skrev så er det måske ikke det mest opryddelige hjørne, men det gør skam heller ikke noget. Det meste er jo i æsker, kasser og glas, så det er let at komme til. 


Så elsker jeg hendes idé med at hænge denne stang med kroge op. Her er virkelig tænkt over formålet med denne plads. marolle er en noget så dygtig scrapbooker, så det er klart at det netop er disse ting, der er vigtigst for hende at have forrest på bordet. 

Snup selv tippet og spørg dig selv:
 • Hvad skal denne plads bruges til?
 • Hvad er vigtigt at have tæt på?

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Elsker orden i sagerne.
  Ha´en dejlig dag.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 2. tak fordi du ville vise min plads Dorthe :)
  jeg har faktisk lige lagt nye billeder på bloggen, for syens det var liiidt pinligt med det rod. Så NU der orden (for en tid ihvertfald...)

  SvarSlet