fredag den 29. april 2011

Elsk dit rod?

Ranvita rydder også op og laver Feng Shui for folket. Hun er så dejlig i alt det hvide og pastel lyserøde. Noget helt andet end mig, men mindst lige så ærligt.

Jeg modtager Ranvitas nyhedsbrev og det burde du også. Gør det her.

I sidste nyhedsbrev snakkede Ranvita om rod og om at elske sit rod og her får du Ranvitas to gode grunde til at elske sit rod:


1) Hvis du ikke har noget rod overhovedet, hverken indeni eller udenpå, så er du formentlig død. I min erfaring er det en del af den menneskelige proces at rode. Præcis, som enhver anden kreativ kunstner eller kok roder, mens “værket” er i sin skabelse. Så længe du er i “skabelse” vil du rode, mere eller mindre, i perioder af dit liv.
2) Dit rod rummer kimen til fornyet energi og postitive forandringer. Når du altså vælger at “pakke gaven op” ... og flytte lidt på det. Så hvis du slet ikke havde noget som helst rod, missede du en enestående mulighed for dybere indsigt og transformation.
Ranvita skriver meget dybt, men meningen er enkel. Husk på at rod også kan medføre gode ting. Jeg er slet ikke tilhænger af at man skal bo helt klinisk og minimalistisk, men netop bruge sine ting. Det er de døde ting man skal af med, da de ikke kan tilføre en energi. 
Døde ting kan bl.a. være:
  • Gaver du har fået, men som du hader
  • Tøj med prismærker på
  • Døde blomster
  • Ting du er vokset fra
  • Bøger du aldrig har tænkt dig at læse igen
Så elsk dine ting og dit rod, men husk at skille dig af med de ting, der ikke tilfører dig energi. Ingen kommentarer:

Send en kommentar