onsdag den 1. juni 2011

Tjek på din loppemarkedsstil

Må lige videregive dig Judi fra Stiltjeks 5 fantastiske loppemarkedsråd...


Loppemarkedssæsonen er skudt i gang! Men der er mange faldgruber. Læs med her, hvis du vil have 5 gode råd til, hvordan din loppeshopping bliver en succes.


1. Gør dit forarbejde. Scan magasiner for sæsonens tendenser (eller måske næste sæsons, hvis du er rigtig langt fremme i bussen). Du kan være heldig at finde noget, som de andre ikke har set værdien i endnu.

2. Lad dig IKKE rive med bare fordi det er billigt, eller fordi der står tre andre, der er klar på at købe, hvis du ikke er. Lad dem vente og overvej, om det er noget du rent faktisk får brugt.

3. Prøv så vidt muligt tøjet. De der lækre bukser, som ser ud til at passe, passer måske ikke. Så har du brugt 50 kr. på noget, som er helt ubrugeligt for dig. Og måske ærgrer du dig lidt også.

4. Du får det IKKE syet om. Køb ikke noget, hvor du tænker: “Hvis jeg syr den lidt om, så bliver den da meget fed”. Let’s face it, oddsene for at det sker er ret små!

5. Køb ALDRIG noget der lugter! DET BLIVER VED MED AT LUGTE, ligegyldigt hvor mange forskellige slags vaske og kemikalier du udsætter det for.

Tjek Judis fantastiske blog Stiltjek.dk og nyd også hendes sidste nyhedsbrev lige her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar