torsdag den 28. juni 2012

Tegner søger råd + 3 tips til dit tegneområde

Trine skrev til mig for lidt tid siden om jeg kunne hjælpe med et råd til at opbevare tegneredskaber. Min veninde har denne geniale kommode fra Ikea, hvor skufferne er smalle og perfekte til tegneredskaber.


{Image Source: Ikea.com}


Alex skuffeelement koster 749,- og måler 67x48x66cm.

Den selvfølgelig lidt stor at finde plads til, men jeg vil alligevel anbefale den, da det er en rigtig god måde at opbevare alle sine ting til at tegne med, både papir, blokke, blyanter og penne kan være i den og den kan stå under bordet, hvor du sidder, så alle tingene kun er en armslængde væk.

Jeg synes, især når man tegner, at det kan være meget distraherende at have blyanter osv. til at stå på bordet. Da er det rart med en ryddet flade, hvor man kan have sine arme og hvor øjet ikke fanger evt. rod.

3 Tips til dit tegneområde
  1. Sørg for at have dine ting samlet et sted. Det ødelægger kreativiteten at skulle rende og lede efter en bestemt farve pen. 
  2. Sørg for at dine tegneredskaber er klar til brug. Tegner du meget så hav en oprydningsdag en gang om måneden (eller hver anden), hvor du spidser blyanter, smider ubrugte skitser ud, tjekker at maling ikke er tørret ud osv.
  3. Sørg for en ryddet flade at tegne på. Der skal være plads til både arme og kreativitet. 


1 kommentar:

  1. 4) Sørg for din børn ikke kan få fingere i dine tegnereskaber!

    SvarSlet