lørdag den 2. januar 2010

Dorthe's Roderier

Jeg hjælper med alt fra oprydning af dine kontorskuffer til helt store lofter der har stået og samlet ting og støv i mange år.

Jeg er med hele vejen igennem - du får ikke bare af vide at du skal rydde op med et "se nu at komme i gang!". Vi kigger begge helt tæt på tingene og du bestemmer om denne gamle bamse skal smides ud eller repareres og gemmes. Du skal ikke stresse over at skulle være "selv" om det hele. Vi skal helst have hele familien med og når man har et tidsramme går tingene tit hurtigere og nemmere.

Vi kigger på, hvorfor du har svært ved oprydning og hvor i oprydningsprocessen du strander. Sammen kigger vi på, hvad der skal ryddes op, hvad der skal smides ud og så tager vi ellers fat.

 Min mission er at få dig til at kunne slappe mere af i dit eget hjem. Jo mere rod man har omkring sig jo mere stresser man over det. Selvom vi måske ikke vil være ved det altid, så tænker vi over det hver gang vi ser den der gamle kommode i entreen, der både er gået i stykker og i øvrigt også grim og fuld af gamle papirer, glemte nøgler og vanter fra da børnene var små. Når de små ting der irriterer vores øjne er væk kan vi slappe mere af og nyde tiden med vores familie. Hvis alt har fået en plads, er der ikke længere stress over hjemløse støvsugere og håndarbejdssager.

Hvis du er selvstændig eller arbejder i et firma, hvor du bruger en stor del af din tid på at lede efter nye clips eller batterier til din mus, så bliver man også stresset. Måske er frokostrummet mest af alt et opbevaringsrum for alt der lige blev sat af og som man nu skal tage stilling til hver gang man sidder og prøver at nyde sin frokost.

Så lige meget hvor du har brug for hjælp, vil jeg bare gerne hjælpe dig til at slappe af og bruge mere tid på det du virkelig nyder.


Jeg kan bookes på

Telefon: 22 365 265

Dorthe Mey Jensen
Oprydningsentusiast


Posted by Picasa

Billeder: oprydning og indretning hos Signe.

4 kommentarer:

 1. Spændende! Faldt over din nye blog hos Julia Lahme. Nu følger jeg med herinde. Kommer der et par tip og tricks i ny og næ??
  VH Trine

  SvarSlet
 2. Huhaaaaa, nu er du i luften. Yes! Og fedt navn til bloggen, hihi ;-)

  Glæder mig til at se lækker oprydning.

  SvarSlet
 3. Hov min blogger giver mig ikke lige besked om kommentarer!

  Super fantastisk du kunne tænke dig at følge mig, Trine - det er jeg bare rigtig glad for. Jeg vil selvfølgelig komme med en masse tips og tricks herinde. Der skal jo være lidt at komme efter, ikke? ;o) Jeg holder jo også foredrag sammen med bl.a. Julia på tirsdag og det kunne da også være fantastisk at se dig der. :o)

  Tak Annamette - ja super fedt navn - hvem mon har fundet på det?? ;o) Glæder mig til at se dig på tirsdag!

  SvarSlet
 4. hejsa. jeg er ny med læser. glæder mig til at følge dig :)

  -Sara

  SvarSlet