onsdag den 13. januar 2010

INVITATION TIL FOREDRAG!

Foredrag – Love it or leave it

Tirsdag d. 19. januar 2010 får du muligheden for at møde hele 3 forskellige kvinder med noget på hjertet, på én aften. Under fællesnævneren ”Love It Or Leave It”, som ganske enkelt er 3 bud på hvordan du skaber personlighed med oprydning, i bolig indretning og på din blog.

Dorthe Mey Jensen – Oprydning

Hvis du ikke kan finde ro i dit eget hjem og har mistet overblikket over hele familiens rod, så er Dorthe Mey Jensens foredrag lige noget for dig. Få tips og tricks til hvordan du kan lette din hverdag ved hjælp af enkle idéer inden for oprydning.

Se også nærmere på Facebook


Lotte Lova – Personlig indretning

Dit hjem afspejler dit indre og det er en nem og god måde at tage temperaturen på din nuværende livssituation. Lotte Lova giver dig ideer til hvordan du nemt og billigt kan skabe et hjem der afspejler din personlig.
En god appetitvækker til foredraget ”Sådan skaber du et autentisk hjem”.Julia Lahme – Blogging

De fleste af os har behov for at udtrykke os selv kreativt. Blogging giver dig unikke muligheder for at gøre netop det, og for at bruge det du laver både personligt og professionelt. Mød Julia og hør, hvorfor du ikke kan undvære en blog, og et kreativt rum, der er helt dit eget.

Se også nærmere på julialahme.dk og julialahme.com


Foredraget er tirsdag d. 19. januar kl. 19-21 – Jagtvej 111C, Baghuset, 2200 København
Prisen er 100 kr. – Tilmelding på dorthemey@gmail.com (begrænset antal pladser – så meld dig til med det samme og husk at melde dig fra igen, hvis du alligevel ikke kan komme)

4 kommentarer:

 1. Hej Dorthe,
  sikke en fin blog! Jeg er meget fristet af foredraget, men bor desværre i Århus, og kan ikke lige få det til at passe med en tur til Kbh dén dag. Håber I kommer på turné :)
  God weekend!

  SvarSlet
 2. Hej Birgitte,

  Tusind tak - det er dejligt at høre! :o)
  Det var ærgeligt. Dog påtænker vi at holde foredraget i Århus på et tidspunkt. Så kan du måske komme der... :o) Ville være dejligt at se dig i hvert fald!

  God weekend til dig også!

  Kærligst Dorthe

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig spændende aften!! Kan I ikke holde en i Jylland også? Kan se ovenover at Århus er foreslået - det kunne være så godt :-)

  SvarSlet
 4. Hej Anne

  Jeg skal nok lige give besked her på bloggen hvis vi tager til Jylland også... :o)

  Kærligst Dorthe

  SvarSlet