onsdag den 3. februar 2010

Bøger, bøger, bøger

Jeg ELSKER bøger... og især oprydningsbøger... Selvfølgelig! ;o)

Jeg har lige bestilt 3 styks fra Amazon og jeg glæder mig i dén grad til de kommer, men der er åbenbart laaaang vej fra USA.

1. bog: Organizing from the Inside Out af Julie Morgenstern. Oprydningsguru nr. 1. Glæder mig til at læse mere af hende.2. bog: Never Check E-Mail In the Morning: And Other Unexpected Strategies for Making Your Work Life Work også af Julie Morgenstern. Nok mere time management, men med en pris på 0,01 $, så er det vist en forbrydelse ikke at smide den i indkøbskurven... ;o)3. bog: Refuse to Choose! af Barbara Sher. Anbefalet af Annamette Fuhrmann, da jeg kiggede på rod ude hos hende. Kan dog godt blive lidt urolig, da den gode Barbara også har skrevet en bog der hedder Wishcraft: How to Get What You Really Want..... Hmm...Der skulle også have været en anden bog i posen - nemlig The Clutter Diet Book af Lorie Marrero, men der gik noget galt under bestillingen, så den må komme med næste gang. Men indtil da følger jeg hendes blog her
Så nu er det bare at læne sig tilbage og vente.... Eller fare op hver gang postbuddet kommer...
Jeg tror det bliver det sidste....

2 kommentarer:

  1. Hej Dorthe - jeg er helt vild med unclutterer (unclutterer.com) og Erin Rooney Doland... hendes bog er også helt fantastisk.. Dine forslag er dog også tilføjet til ønskelisten på amazon =)

    SvarSlet
  2. Hende følger jeg også på bloggen - elsker billedet øverst med personen der suger sig selv med støvsugeren... :-D

    SvarSlet