tirsdag den 2. februar 2010

Opbevaring til smykker

Så i dag i et gammelt Boligliv magasin i dag en kunstner der havde hængt alle sine fine halskæder på små søm på en fin lige række på væggen. Jeg kan ikke lige finde et billede af det, men kom så til at tænke på hvilke former for smykkeopbevaring jeg selv bruger.

Til halskæder, store øreringe, brocher og pins bruger jeg fine gamle pokal-agtige skåle
Små øreringe og ringe har jeg i en gammel metal chokoladedåse. Hele herligheden står på en gammel bakke, for at holde sammen på tingene. Derved ligner det mere et stilleben, end ting der står og roder.
Alt er købt på loppemarkeder. Se på nettet efter skåle og fine gamle dåser.

I chokoladedåsen har jeg yderligere lagt en lille hjerte glasskål ned med de helt små øreringe i.


De lidt finere smykker har jeg i et lille gammelt smykkeskrin (også loppemarked) i fint hvidt læder med blå fløjl indvendig - Det er så fint - så fint... :o) Her har de få guldsmykkerne det rart og ligger ikke og roder rundt imellem alle de knap så fine smykker.  


Det var lige et par personlige tips til, hvordan du kan opbevarer dine smykker.

Andre smykke opbevarings idéer:


 


 
Og den lidt billigere løsning hos Tiger.dk


2 kommentarer:

 1. Hvor fint!! Gode, gode ideer!! Jeg har nogenlunde styr på smykkerne, men de er i et smykkeskrin som jeg egentlig ikke bryder mig særligt om...
  Julia Lahme kom også, for noget tid siden, med denne ide: http://julialahme.dk/2010/01/22/kreatip-2/
  Jeg må finde på noget nyt...

  SvarSlet
 2. Tak tak - Jeg er også rigtig glad for mine fine smykkeopbevaringsdimser... :o) Så godt Julias foreslag men havde egentlig glemt det igen - har nok ligget og ulmet i underbevistheden... ;o)

  Prøv Frou-Frou.dk hvis du vil kigge efter noget nyt/gammelt - de har altid sådan nogle fede gamle dåser og skrin. Held og lykke!

  SvarSlet