mandag den 15. februar 2010

Har du styr på dine nøgler?

Jeg har over længere tid ønsket mig en nøgleringssnor som gør at mine nøgler altid er at finde på deres plads.
Søndag eftermiddag besluttede jeg mig for at lave en nøglesnor selv - hvor svært kan det være??
Ikke særlig svært viser det sig - Jeg tror det tog mig 5 min.... (Hvorfor gjorde jeg det ikke noget før siger den lille nisse bagerst i hovedet så...Ja - det er en nisse)

Har du også problemer med at dine nøgler bliver væk og du aldrig kan finde dem på vej ud af døren? Mit bedste råd til det er:

Bestem dig for, hvor dine nøgler har FAST PLADS. Læg dem ikke forskellige steder, når du kommer hjem. Læg dem samme sted i skuffen, hæng dem på samme knage osv. Men gør det der passer til dig og gør det kontinuerligt.

Jeg har en knagerække herhjemme og da jeg nu har en snor på mine nøgler, hænger de på deres plads hele tiden. Hvis du også mangler en snor på dine nøgler, så se her hvordan man fikser en sådan:

Har du en gammel reklame-nøglesnor liggende? 
Ellers kan du købe en karabinhage her

 

Klip den snoren af


Vælg et flot bånd. Har du ikke lige en ordentlig bunke liggende, så kan du finde noget her - total yndlingsnips og dimsedut butik Handler... Desværre er deres hjemmeside ikke noget at råbe hurra for, men selve butikken er en lille genistreg... ;o)Sæt båndet sammen med en knappenål og kør det igennem symaskinen en enkelt gang eller to.


Pynt evt. med lille sløjfe eller en fin gammel knap og voila! Klar til brug.


Her kan du se min med fine isvafler - PÅ SIN PLADS! ;o)

5 kommentarer:

 1. Uha, "Hvor er mine nøgler?" og "Men, jeg skal lige finde mine nøgler!" er nok de sætninger, der er øverst på top ti listen over ytringer, jeg har begået i mit liv, og tro mig, jeg har prøvet adskillige løsninger. Den første klasse, jeg var klasselærer for, forærede mig håndjern jeg kunne bære dem i!
  Men men men: jeg har også lavet nøglesnore og sørger (næsten) for at efterlade dem det samme sted hver gang.
  Jeg har sågar lavet et par stykker så mine døtre også har til deres nøgler - de er arveligt belastede...
  Klem fra Mette - super DIY, i øvrigt. Må jeg linke til dig på min side med den?

  SvarSlet
 2. Tusind tak! :o) Ja selvfølgelig må du linke - alt det du vil! Super godt med sengen også forresten! Dejligt at få penge ud af gammel energi, ikke? ;o)

  SvarSlet
 3. Jo, for søren. Vi har også lavet en liste over sager, der skal videre. Også en del til genbrugsen :)
  Kig ind hos mig :)

  SvarSlet
 4. super fed ide. er vild med din med isvaflerne :)

  -Sara

  SvarSlet
 5. Ja de er så fiiine - fik en pose med forskellige rester bånd af en designer veninde og der var isvaflerne lige i. Dem kan man kun blive glad af at kigge på hver dag!

  SvarSlet