søndag den 28. februar 2010

Mit nye kontor! (midt i stuen)

Dagen i dag har gået med at få nusset om min nye kontorplads i stuen. Det kan godt være den ikke er helt lige så flot som de billeder jeg postede her den anden dag, men damn jeg er glad for det. Det er lyst og lækkert og jeg elsker mit nye (gratis!) bord.


Sådan ser det ud. Bliver helt glad når jeg kigger på billedet. For i virkeligheden står jeg bag vores spisebord og tager billedet og det er kun med nød og næppe, man ikke kan se det på billedet (vi bor som sagt på 56 kvadratmeter) Men på billedet ligner det jo en million... ;o)

 

Så fandt vi også endelig en plads til vores smukke 2nd hand lamper fra 50'erne, vi købte i Berlin i efteråret. De passer perfekt i vindueskarmen, da de ikke er så høje, men giver et godt lys. 

 

Jeg er især glad for at bordet er gammelt og har smukke revner og ridser.

 

Og se lige disse smukke ben med hjul på alle 4 ben. Fantastisk!

Jeg har tænkt på at jeg gerne ville male benene, men måske bliver det først senere...
Inspirationen er her i hvert fald:Vores sofabord har lidt af den farve, så det kunne se super frækt ud at få lidt farve på.

Nå nu vil jeg tage ind og høre noget musik med denne dejlige dame... Hav en god søndag aften!7 kommentarer:

 1. Det er skisme da lige så fint som på de der billeder!! Stolen er så skøn sammen med bordet. Og den der loppe-lampe er da helt igennem FED! Inspirerende!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare kanon godt ud!
  Og det er da slet ikke til at se i bor på sølle 56kvm - det ligner jo et slot:)

  SvarSlet
 3. Det ser super fedt ud, tænk, at bo på så få kvm, og så få det lækkert... jeg skal også - til sommer - flytte på færre kvm, og skal have kontoret i stuen. Glæder mig også til, at få det lavet så lækkert, som du har ;-)

  SvarSlet
 4. Aj tusind tak for de søde ord... Jeg er også bare så glad for det. Når man nu ikke har så meget plads, så synes jeg faktisk det er meget vellykket. Dejligt min kæreste var med på idéen.

  Mht. lamperne, så tror jeg en dag vi kører til Berlin og bare handler 2nd hand. Det er så vildt de fantastisk lækre ting fra 50'erne de har dernede... Savle savle...

  SvarSlet
 5. Skønne, skønne lamper! Og hvor ser det vidunderligt ud! Du har lige fået overbevist mig om at jeg nok skal få et fedt kontor-hjørne selvom vi heller ikke har så meget plads.

  Hav en vidunderlig mandag!

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare flot den mintfarvede lampe, Dorthe! Jeg læste for laaaang tid siden i Berlin og savlede hver søndag på Arkona Platz over 30'er lamperne, så det er en hel lettelse at se, at der stadig er fund at gøre i Berlin. Og IMPONERENDE hvad du gør ved dine få km2! Anja

  SvarSlet
 7. Jeg kunne bo på Arkona Platz - elsker simpelthen den stil de boder der har! :o) MÅ bare derned igen.

  Lamperne er dog købt i en fantastisk genbrug/isbutik/kaffebar der hedder Sorgenfrei. Fuldstændig fantastisk sted!

  SvarSlet