tirsdag den 2. marts 2010

Jeg skal et farligt sted hen i dag

Ikea - you are my sweet spot!


Jeg skal i hvert fald have noget skuffe opbevaring,
så jeg kan få orden på undertøj, strømper osv.

Så tænker jeg også disse skokasser kunne være fine.Så mangler vi også i den grad en dørmåtte. den her er godt nok en smule kedelig, men den koster så heller ikke 400 kr som de fleste andre (læs: smarte) dørmåtter koster nu til dags.


Jeg kan jo godt se vi må have gjort noget ved entreen efter at have læst Lottes mange indlæg om netop entreen. Det går da vist ikke den er så kedelig! (og pt. uden dørmåtte)

Og så er der jo allede de fuldstændig nødvendige ting som servietter, lys, puder, planter og cirka en million andre ting! Heldigvis er vi med bussen, så vi kan vel kun købe hvad vores arme kan bære...

8 kommentarer:

 1. PAS.PÅ.DANKORTE! KAN IKKE SIGES NOK! og så ellers god tur :)

  SvarSlet
 2. HUH - pas på Dorte...jeg var der i går!!!!
  Jeg elsker også Ikea, jeg skulle ud og købe fødselsdags gave til min dreng Oscar som fylder 2 år i morgen - han skal have det fine lege køkken i træ som de har derude, er spændt på om det ikke vækker glæde:-)

  SvarSlet
 3. ja meget farligt sted og min søns farvorit legeland, god fornøjelse:-)

  SvarSlet
 4. Ja, der kan være fordele ved bussen (hihi) - nu åbner der heldigvis snart en Ikea i Aalborg, så skal jeg også på indkøb - men liste er laaang.

  SvarSlet
 5. Jeg var i IKEA i weekenden, og fik næsten intet købt, fordi jeg havde hele familien med. OG jeg mener HELE familien. inkl. to brødre som ikke synes det var sjovt, en datter som hele tiden skulle tisse, men ikke ville tisse, og en halv sløj mand bare for at nævne nogle stykker. Så det er altså en god måde at "spare" penge på, men ikke NÆR så sjov :/

  SvarSlet
 6. Har kigget på internettet efter skokasserne og kan ikke finde dem. Kan du ikke lige fortælle om de er gode og hvad de koster - havde fundet nogle fra Box De Lux, men da jeg ikke bor i Danmark er Ikea lidt lettere tilgængelig.
  Har netop selv været ude og købe en kasse idag, til opbevaring af klude og viskestykker under vasken! Der er ingen steder, der ikke skal være orden!
  Tak for masser lækker ordenslæsning.

  SvarSlet
 7. Har to stakke af de der skokasser og ELSKER dem! Godt køb - hvis du altså endte med at købe nogen...

  SvarSlet