mandag den 15. marts 2010

Mit nye fantastiske opbevaringsmøbel

Jeg har snydt!! 

Min fødselsdag er først i april, men jeg forelskede mig hovedkulds i dette smukke chatol onsdag aften, da jeg cyklede forbi min genbrugspusher. Der var desværre lukket, men det hjalp ikke på, at jeg var ved at falde af cyklen alligevel. Men whoups 850 kr - havde jeg råd? Jeg ville under alle omstændigheder tjekke, hvordan det var at sidde ved inden jeg ville købe det.

Desværre havde jeg planer fra morgen til aften torsdag og ringede derned og spurgte om de kunne reservere det - det kunne de ikke. Jeg ringede og beklagede mig til min kæreste, som også havde været forbi butikken og synes det var et total lækker chatol. Han sagde, at vi måtte lade skæbnen afgør om jeg skulle have det.

Fredag efter arbejde styrtede jeg derned og prøvede det. Det var så fiiiiint og jeg skulle bare have en taburet til at sidde på i stedet for den stol jeg har nu. Kæresten kom forbi imens jeg var dernede og spurgte om det ikke skulle være min fødselsdagsgave og hæv pengene hurtigere op af lommen end jeg kunne nå at sige "I do". Så med lån af en sækkevogn fik vi bakset det hjem og nu står det lige så fint i vores soveværelse og hilser på morgensolen. Tak til min søde kæreste (soon to be ægtemand!) - Det er den perfekte fødselsdagsgave til en oprydningsentusiast...!


Stay tuned for at se, hvordan jeg har indrettet det... :o)

4 kommentarer:

 1. Det er skønt:-) Både chatol og mand:-)

  SvarSlet
 2. Wau hvor er det fedt! og det passer så flot til alle dine sko ;o)

  Lååve

  SvarSlet
 3. Tillykke !
  Og skæbne ville jo ha du skulle ha det :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønt! Tillykke med det :)
  Jeg har selv et chatol, som lige nu står og sørger for at vi ikke falder ned ad trappen, der endnu ikke har gelænder! Jeg har arvet det fra min mor og jeg glæder mig sådan til at sætte det i stand...

  SvarSlet