tirsdag den 16. marts 2010

Ryd op i dit klædeskab #2

Hvad skal der være i dit klædeskab? 

Er det kun tøj?
Eller skal der også være plads til støvsugeren og dine mapper?


Sørg for at finde ud af det, for ellers kan du nemt komme til at ligge ting derind som egentlig slet ikke passer ind i et klædeskab.

Som fx. vi gjorde hjemme hos os:


Min kæreste havde sin hylde fyldt med dimsedutter og papirer. Jeg brugte min hylde til afsætning. Så var der noget jeg ikke lige vidste, hvor skulle ligge, så lagde jeg det her.

Vi fandt en bedre plads til vores andre ting og vores hylder i skabet er nu udelukkende brugt til tøj.


Jeg kan lige så godt sige det med det samme - Nej, vores tøj ligger ikke altid så fint og i farveorden, men til ære for fotografen... ;o) Dog er mit trick, at når bunken begynder at vælte, når jeg er ved at tage en t-shirt ud af skabet, så tager jeg hele bunken ud og lige hurtigt ligger den i orden. Som oftest finder jeg en t-shirt eller to jeg lige havde glemt jeg har.
I vores nylige omrokering som følge af kontor i stuen, fandt vi også plads til vores mapper i klædeskabet. Al mit malergrej kom ind i stuen og så var der pludselig en hel hylde fri i klædeskabet. Vi er ikke så glade for at kigge på grimme mapper (selvom mine er lyserøde!), så vi bestemte os for at putte dem i skabet, sammen med et par æsker og vores ene værktøjskasse.
Så hvis du også er træt af at se på dine mapper, men gerne vil have dem tæt på, så se om der er mulighed for at lave plads til dem i dit klædeskab.



Prøv at gå dit klædeskab igennem - er her ting der ikke passer ind? 
Eller er her plads til noget andet end tøj, som du gerne vil gemme lidt væk?

Se Ryd op i dit klædeskab #1 her

2 kommentarer:

  1. Jeg sad også lige og tænkte på, at det var meget fine bunker og meget sort tøj:-)

    SvarSlet
  2. Ja I know - det er også bare som om man ser det bedre når man lige ligger det i farveorden - var slet ikke klar over jeg havde så meget sort! Må hellere se om jeg kan lave lidt om på det her til sommer

    SvarSlet