torsdag den 2. september 2010

Loppemarked i Geneve - jeps det er fedt!

Som jeg skrev om i går har jeg været på besøg hos min søde veninde Nina i Schweiz - Det har været halvt storbyferie i Geneve og halvt Heidi/alpe/kobjælde-ferie i bjergene. Det har været super dejligt med sjove overraskelser som en ostekage-bagende ubådsofficer, en smuttur til grillfest i de franske bjerge, morgenbadning med klassisk musik og oste-fondue i lange baner. Jeg har i det hele taget fundet fornøjelsen ved at besøge folk i udlandet - de ved jo lige, hvor tingene sker.

Nina havde selvfølgelig fundet et lækkert loppemarked vi skulle på, når hun nu havde loppemarkedsentusiasten på besøg (that would be me!). Det var lørdagsloppemarkedet på Plaine de Plainpalais

Det var virkelig et lækkert loppemarked, hvor jeg havde lyst til at købe det hele. Dog var det begrænset hvad jeg kunne have med hjem i min håndbagage, så det blev kun til et par solbriller.

Men billeder blev der taget masser af - her får du et par stykker.


Var det noget med et kuffert fyldt med dukkehoveder eller hvad med en lækker kaffemaskine i Nespresso's hjemland?En fin syboks - find selv en på et loppemarked og brug den til fx smykker. 
Denne smukke barnevogn må have været Rolls Royce modellen engang...Find altid vintage kufferter på loppemarkeder - her er en i meget fin stand. 
I Schweiz bruger man MEGET tid på at cykle - På loppemarkedet kunne man selvfølgelig også finde seje cykler! Tjek evt. Rue des Pâquis' blogindlæg om cykling i Geneve.

Solbrillerne jeg købte var i bedste Dame Edna stil, men jeg synes sgu de er seje...! Solbriller er også lidt som sko - man behøver ikke bruge dem så længe de er pæne/sjove/seje nok... ikke sandt?Lige en sidste godbid er en uundværlig ting som ALLE kan bruge! SÅ ærgerligt jeg ikke havde plads til at få den med hjem... En Hot Dog Maker, som du OGSÅ kan bruge til at koge æg og majs i. Hold da helt op, hvor er den smart... OG pæn!


1 kommentar:

  1. Hej Dorthe,
    fed hotdog maskine, sådan en har jeg ikke set i levende live, siden vi købte en i USA. Den er bare som en brødrister. Man har to huller til brød yderst og to til pølserne inderst og så sænker man dem ganske enkelt ned i risteren som en brødrister.
    Den vækker næsten lige så meget begejstring som vores burger maskine.
    Ja ja legetøj til voksne (mænd i vores tilfælde....) Smil fra Ann

    SvarSlet