onsdag den 1. september 2010

På besøg hos Nina fra Mainplot i Geneve

Som lovet kommer her lige et sneak peak fra Nina og hendes kæreste Alains lejlighed i Geneve i Schweiz.

Nina har kommunikationsfirmaet mainplot, hvor hun hjælper små firmaer, som fx mit, med pressemeddelser og tekster. Derudover laver hun også workshops, som "Lær at komme i medierne på 4 uger". Tjek lige hendes side ud og se om der er noget, hun kan hjælpe dig med! På selv samme side har hun også bloggen Rue Des Pâquis, som handler om hendes nye liv som dansker i Geneve.

Og nu til billederne...


Trappeopgangen byder på overraskelser med små billeder, spejle og afhuggede hoveder bag vinduerne...


I stuen er der smukke plakater i dejlige farver. Nina har planer om at lave en væg med billeder ala den her


På hjemmekontoret er farverne på reolen holdt i grøn og hvid. Det giver et dejligt roligt udseende og Nina har selvfølgelig fået fat på Dorthes Roderiers mappemærkat-skabelon - som du også kan få lige her og pyntet sine med et fint firkløver.


Nina har arkivsystemet fra Classei, som jeg tidligere har skrevet om, opslagstavlen er en lang plade hun selv har beklædt med stof i et smukt mønster og så bruger hun Dorthe Rindbos To Do Liste, som du også kan få ved at tilmelde dig Dorthes nyhedsbrev her.

Apropos nyhedsbreve, så tilmeld dig også mainplots nyhedsbrev og få en gratis guide til, hvordan du sender en pressemeddelse ud til medierne elektronisk. Meld dig til her

I morgen blogger jeg om loppemarkedet jeg var på i Geneve... Stay tuned...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar