mandag den 29. november 2010

Genbrugsby - Mine fund fra Vejle!

Så blev der lige tid til et lille kig på de fine ting jeg fik med mig fra min yndlingsgenbrug Frelsens Hær's Genbrug i Vejle.

Jeg var lige ved at besvime, da jeg så disse to teak lysestager til 38 kr (!) stykket lige da jeg kom ind, så jeg løb hen og klamrede mig til dem med det samme.

Se, hvor fint de står i vindueskarmen og skærmer for de kolde vinduer.

Denne fine tykke bog er fantastisk og forklarer på den dejlige gammeldags måde at ALLE KAN SY... Desværre kan man ikke længere spare penge på at sy selv, men bogen er spækket med fine billeder og alle mønstrene er også med - og så til 25 kr!

Sidst men ikke mindst fik jeg 8 dejlige smørebrætter til 35 kr. Røde på den ene side og gråmeleret på den anden. De vil lette vores opvask, så vores fine tallerkener ikke bliver så slidte.

Så blev jeg så glad da jeg læste kommentarerne på mit indlæg om denne genbrugsbutik - dejligt med gode råd til andre genbrugsbutikker og dejligt at vide at flere ægte vejlensere også læser med på bloggen ;o) Tusind tak for tippet!Flotte Wallstickers fra TrendyStickers - Fri fragt i DK!

6 kommentarer:

 1. Lækre fund, særligt stagerne. Jeg er dødmisundelig ;)

  SvarSlet
 2. Jaa.. Wauuw, sikke nogle gode fund.. Vi har også planlagt tur til de to lækre gennere i Vejle idag (hvis altså ikke vejret forhindrer mig).. Så en nisse sidst, jeg bare ikke ka glemme - så håber han venter på mig..

  Næste gang du er hjemme Dorthe må du lige sige til.. Har også en super fin genbrugsrute her I Kolding med 3-4 adresser, som jeg meget gerne deler ud af.. Der er nemlig også altid gode fund.. Klem

  SvarSlet
 3. Iiiih, jeg glæder mig allerede til jeg skal på veninde-tur til Vejle til januar - du har vel ikke et godt råd til hvor vi kan overnatte henne, billigt men pænt??? Og gode caféer og lign. hører jeg osse gerne om :-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Super fund - tillykke! Især de überlækre teak lysestager, de er jo perfekte!!??

  SvarSlet
 5. Tak tak tak! :o)

  De stager er bare perfekte - lige bag ved computeren, så jeg kan sidde og kigge på dem hele tiden. <3 <3 <3

  Jeg vil da være super interesseret i en genbrugsrute i Kolding Frk. T. ;o)
  Har gået i skole i Kolding på et tidspunkt, men nåede aldrig rigtig at få tjekket genbrugserne. Må snart have en hel dag med genbrugsshopping i Trekantsområdet! :o)

  @Kolorista: Jeg ved ikke lige med overnatning, men spiste sidst jeg var i Vejle på Cafeen - Den gamle arrest på Klostergade 1. Det var i hvert fald rigtig godt :o) Så var det også det sted jeg kom (bare i en anden indretning), da jeg var ung og gik på HF tæt på. ;o) Håber I får en dejlig tur!

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe

  så lige de fine smørebrætter... jeg har nogen magen til bare ikke kvadratiske. Lad vær med at putte dem i opvaskeren - det er som om træet(?)i midten svulmer op, hvis de er i vand/fugt i for lang tid.

  Bare et godt råd - Kærlig hilsen Lene Rockahula

  SvarSlet