mandag den 3. januar 2011

Det nye smarte inden for motion!

Halløj for en nyhedsagtig overskift, hva'?

Jamen, jeg synes altså det nye smarte er, at lave den slags motion, man har lyst til og synes er sjov. Lad nu være med at gå til spinning 4 gange om ugen, hvis du hader det.
Det er nu også blevet meget nemmere at gå til noget der rent faktisk er sjovt. Jo sjovere man synes motionen er, jo nemmere er det også at komme afsted...!

Så ryd op i dine motionsvaner og find det DU synes er sjovt.

Jeg kan i flæng anbefale

Lindy Hop - Glad swingdans fra 30'erne (du behøver ikke at have dansepartner med) - Du kan gå hos Heptown.com i København.PowerHoop - Hulahop - Ring of FUN! Du kan gå til det en del steder i DK - Jeg går hos Miss Mia OG har lige købt en Hoop hjemtil, som jeg selvfølgelig agter at bruge flere gange om dagen. (Halløj - perfekt undskyldning for at se Venner, når man kan hulahoope imens!)Burlesque - Yes mam! God gammeldags tease (ikke at forveksle med strip) - Kom over dit "thi-hi-fnis" forhold til din krop og lær den bedre at kende. Igen er Miss Mia på spil her i København.Hvilke grumme motionsvaner skal du have ryddet op i?

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige købt en hest... Motion, frisk luft og styrketræning - OG nærvær med et dejligt dejligt dyr! :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk Puk! (og husk så at komme af med alle de der gamle aerobicsko du har liggende derhjemme, ik'?) ;o)

  SvarSlet
 3. Personligt synes jeg yoga er supersjovt og dejligt og det samme er løb i naturen, og den lækre følelse man har bagefter.

  Men ja, man skal gøre noget man nyder (bare lidt) ellers holder det jo alligevel ikke i længden.

  SvarSlet