torsdag den 10. februar 2011

Gæsteindlæg fra Live with what you love med fantastisk tips til walk in closet!

Jubii eksterne super tips er jeg altid glad for her på bloggen og i dag har jeg lokket Laura fra Live with what you love bloggen til at vise sit walk in klædeskab frem - og lad mig sige med det samme - det er super lækkert!

Take it away!

Da Dorthe spurgte mig, om jeg havde et opbevarings tip, så var jeg ikke i tvivl - jeg skulle naturligvis fortælle dig om mit walk-in closet. Det er helt klart trumfen i min lejlighed.Faktisk har mit walk-in closet engang været en klassisk fordelingsgang, men for at gøre badeværelset lidt større er en del af gangen inddraget til badeværelset, og gangen er dermed blevet lukket til i den ene ende. På den måde er der opstået et smalt langt rum.


Jeg har så købt to vandrør i Silvan, hængt dem op med vejer, og her hænger mit tøj overskueligt og i farveorden.
 

Langs gulvet står der 10 gasbeton "kasser" (dem som man kan bruge til at bygge soklen til et hus med), og når man sætter dem på højkant ved siden af hinanden, så får du en rå skohylde.


Bagerst i rummet har jeg hængt opbevaringsposer fra Ikea og en lille kommode, så der også er hylder til t-shirts, striktrøjer, jeans, håndklæder og sengetøj. Der er også indbygget en hylde i det der en gang var en dør, og her har jeg mine hatte, tasker og min elskede lingeriæske, som jeg har skrevet om her.

Jeg er meget glad for mit walk-in closet, og det er vist enhver piges drøm, at have så meget plads til tøj, sko og tasker. Men nu flytter jeg snart, og jeg kommer helt klart til at savne mit walk-in-closet.

Hvis du vil vide, hvordan du får mere elsket tøj ind i dit klædeskab, så kan du med rette smutte forbi Lauras blog og læse det gæsteindlæg jeg har skrevet der... :o)

1 kommentar:

  1. Cool ide med de der betonklodser -selvom det kræver noget plads! Skøn blog!!! Jeg kan følge dig 100%... ;-) Du kender vel www.flylady.net ik?
    Kh Maira

    SvarSlet