tirsdag den 17. maj 2011

Opbevaring - En fordom...

Jeg har købt et fantastisk hjælpemiddel. Jeg forstår slet ikke, hvorfor jeg ikke har købt sådan en for laaaaaang tid siden... Eller jo, det ved jeg faktisk godt. Jeg har altid synes, at sådan en taske var for gamle damer og folk fra Spanien...

Men nu har jeg overvundet min fordom, for min nye trolley er helt fantastisk! Jeg skal ikke huske mine poser og jeg får ikke lange arme hver gang jeg skal hjem med 4 tons dagligvarer.

Jeg har købt min i Ikea til 149 kr og den er PIIINK med hvide prikker.

Kan også fåes i grøn og sort.

Trolley'en indbyder også til storkøb og jo mere du får købt ind på én gang jo mindre impulskøb ryger der som regel også i kurven...

Skal du også have nedsablet en fordom med en tur i Ikea?

4 kommentarer:

 1. Jeg har også en i sommerhuset, hvor den er perfekt til storindkøb og togtransport. Og den er så praktisk at jeg endda godt ville kunne leve med at ligne en gammel dame fra Spanien.
  Kh Kathrine

  SvarSlet
 2. Vi har givet svigermor en, men hun nægter at bruge den, for den er for gamle damer. Hun er 79 år, så jeg ved ikke lige hvornår hun har tænkt sig at bruge den ;-)

  SvarSlet
 3. Den pink farve er flot!

  Men helt ærligt - jeg har simpelthen SÅ mange fordomme om gamle damer der handler om formiddagen, at jeg aldrig, aldrig kunne finde på at købe en.
  Selvom den er super praktisk:)

  SvarSlet
 4. Ja der er SÅ mange fordomme, når vi taler om trollies.

  Jeg købte min pink på et marked sydpå for 4 år siden. Hele familien + vores venner, som også var med på ferien gjorde stygt nar af den... men når vi skulle til stranden, ville de da gerne have en lille plads i den til drikkevarer og badeudstyr. Hold fast på den !!

  SvarSlet