tirsdag den 17. juli 2012

Har du også et lille badeværelse?

Var lige en tur forbi Pudderdaaserne.dk i går - Katja havde postet et fint billede af sit smalle badeværelse og sine nye Ikea hylder på deres Facebookside
Jeg synes det er en rigtig fin løsning, så jeg ville også lige vise det til jer... 


{Image Source: Pudderdaaserne.dk}

Det er nemlig en rigtig god løsning, når man ikke har så meget plads, at få de mest nødvendige ting frem, så de er nemme at komme til. Her kan der ikke stå noget og gemme sig inde bagved. Alt det unødvendige er nødt til at komme ud, når du har lidt plads. 

Det gode ved ikke at gemme tingene ind i et skab er også at du hele tiden præcis ved hvad du har - Du kan se det lige foran dig hele tiden. Ting har det med at gemme sig, når de er i skabe og måske går du ud og køber noget nyt, fordi du ikke lige kan se om du fx har mere hårkur tilbage.

Så ud med den gamle voks, du alligevel ikke bruger og den parfume, der nok i virkeligheden er blevet lidt harsk. 

Hylderne er billige Ribba billedrammehylder fra Ikea. De har en rigtig god størrelse og koster kun 39,- stykket. Jeg har også lige købt en selv herhjemme - det må jeg vise jer en anden god gang.

Når du nu alligevel er inde hos Pudderdåserne, så tjek også lige deres indlæg om oprydning - der er et her. Måske du også kunne trænge til at rydde ud i dit make up.....? ;o)

3 kommentarer:

 1. Fantastisk idé, jeg har et super lille badeværelse, og har længe været frygteligt irriteret over, at mine pæne parfumer m.m. ikke kunne være fremme ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Super at få parfumerne frem, så bruger man dem automatisk lidt mere og måske lidt flere forskellige. Husk dog på at parfumer ikke må stå i sollys, så hæng hylden i skygge... :o)

   Kærligst Dorthe

   Slet
 2. Intet vindue i badeværelset, så ikke noget problem ;-)) men tak for oplysningen... ;-)

  SvarSlet