tirsdag den 30. november 2010

Rengøring - The Mad Men Way

Jeg er nu endelig begyndt at se Mad Men... og jeg elsker den serie allerede!

Tøjet, stilen, møblerne - I love it! 
(rygningen, de alkoholiske tendenser og måden hvorpå kvinderne bliver behandlet - not so much! - men det er sjovt på den knastørre måde)

{Image Source: Swingfashionista}


Det jeg så absolut bedst kan lide ved serien er, at de bare altid er lækre. Der er stramme kjoler og smukke accessories hele døgnet i Mad Men universet. De har så absolut ikke en dårlig hårdag og hatten sidder altid perfekt. Selvfølgelig var de fleste damer husmødre dengang og brugte ikke tiden på fjernsyn, men på at rulle håret op om aftenen.

Men bare fordi man ikke har så meget tid længere, synes jeg ikke man skal gå på kompromis med glamouren i hverdagen. 

Derfor blev jeg også glad da Bosch sendte mig denne pressemeddelse:

Er du også vild med den amerikanske kult-serie "Mad Men"? Genskab stilen fra 60'erne og bliv lige så sofistikeret som den hjemmegående, glamourøse Betty Draper. Bosch har netop lanceret en støvsuger á la "Mad Men" med retro design og stofslange - den vil uden tvivl bringe dig tilbage i tiden. Støvsugeren er selvfølgelig opdateret med de nyeste funktioner, som gør den lækker fra yderst til inderst. Den perfekte accessory i hjemmet til dig, der elsker "Mad Men".

(Vejledende pris: Bosch Free'e 2.399 kr)Den er fiiin og vil passe godt til mit drømme Smeg køleskab (altså i min Lotto-drømmeverden...)

Snup tippet: Spring over et afsnit af hvilken som helst reality serie en aften, tag et langt bad, rul håret på, tag stilletterne på og støvsug hele hytten i ført silkenatkjole. Your husbond will love it!


2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med det her blog indlæg!!! Tænk, at jeg kan drømme om en ny støvsuger...tsk tsk. Men den er godtnok pæn. Nilfisk reklamen er også skøn.

    SvarSlet
  2. Jaaa Judi - man er en ægte hausfrau når man drømmer om støvsugere! ;o)

    SvarSlet